ΑΝΟΙΧΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ ΜΕ ΤΟΝΟ, ΑΒΟΚΑΝΤΟ, ΑΓΙΟΛΙ & ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ ΠΑΣΑΤΕΜΠΟ
www.chefonair.gr
4 σκελ. σκόρδο ψημένο 2 κρόκους αβγών 2 κ.γ. μουστάρδα 2 κ.σ. χυμό λεμόνι 1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένη 1 φλ. …
4 σκελ. σκόρδο ψημένο 2 κρόκους αβγών 2 κ.γ. μουστάρδα 2 κ.σ. χυμό λεμόνι 1 πιπεριά Φλωρίνης ψημένη 1 φλ. …
Κι αυτή εδώ,λοιπόν, είναι μια από τις αγαπημένες δικές μου γεύσεις…. Με ελάχιστα υλικά,σε γρήγορο χρόνο,μαζί με ένα μπουκάλι κρασί …
Σαλάτα του Καίσαρα, με μαρούλι, παρμεζάνα, σκόρδο, ελαιόλαδο και αντζούγιες
Η strata για τους Ιταλούς είναι το δικό μας “βάζω σε ένα πυρέξ ότι έχω στο ψυγείο με ψωμί, αυγά …
Από τον Chef Δημήτρη Αγοραστό Ημέρα προβολής 18/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ΥΛΙΚΑ Για 4 άτομα 1,5 …
Ένα πολύ εντυπωσιακό ορεκτικό με σούπερ γεύση!! Η ιδέα είναι της αδερφής μου, από μια εικόνα που βρήκε τυχαία στο …
Από τον Chef Δημήτρη Παμπόρη…