Πάστα ταψιού… ένα γλυκάκι παλαιάς κοπής!
Έχει κατακλήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει κάνει θράυση, δεν υπάρχει νοικοκυρά που να μην το έχει φτιάξει, έστω δοκιμάσει, …
Έχει κατακλήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχει κάνει θράυση, δεν υπάρχει νοικοκυρά που να μην το έχει φτιάξει, έστω δοκιμάσει, …
Υλικά Για τη ζύμη 350 γρ. αλεύρι 250 γρ. γιαούρτι 100 γρ. βούτυρο παγωμένο σε κομματάκια 2 κ. γλ. Baking …
Αυτή τη συνταγή έχω κανά χρόνο που την φτιάχνω και της αλλάζω τα φώτα στις μετατροπές! Το βασικό της συστατικό …
Κολοκύθας νεώτερα…καθώς έχουμε μερικές μέρες να τα πούμε. Τριμμένη πορτοκαλί κολοκύθα περίμενε υπομονετικά τη σειρά της, στην κατάψυξη, να ξεμπερδέψω …
υλικά 3 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μεριδούλα γάλα (αυτό που χρησιμοποιούμε για τον καφέ) 4 κουταλιές ζάχαρη 1 ασπράδι 1/2 κουταλάκι …
Ένα αφράτο και απαλό, που διατηρείται μαλακό και τις επόμενες ημέρες. Είναι πολύ αρωματικό, χορταστικό και νοστιμότατο! Το άρωμα του …
Υλικά 10κ.σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1+1/2κ. γλ. Baking powder 1φλ. Γάλα συμπυκνωμένο 1 αυγό 2κ.σ. στραγγιστό γιαούρτι Λίγο …
Νόστιμη, πικάντικη, όσο πρέπει, με χρώματα και γεύσεις, πλούσια γέμιση και τραγανό, σπιτικό, πανεύκολο φύλλο. Οικονομική, αν αξιοποιήσουμε μικρές ποσότητες …
Καιρό είχα να φτιάξω muffins, κι’ ας χρησιμοποιώ τις φόρμες τους, για άλλα πράγματα, μιας και δίνουν πολύ βολικές λύσεις …