Ρεβανί με ινδοκάρυδο Αργυρώς
125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι …
125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι …
Υγιεινό και ιδιαίτερο το σημερινό μας κέικ!Λατρεύω το κουάκερ και προσπαθώ να το εντάσσω όσο πιο συχνά γίνεται στην διατροφή …
Για τη φίλη μου τη Νέλλη στη Γερμανία σας έχω πει πολλές φορές. Συτή τη φορά μου έστειλε συνταγή για …
Αν επισκεφτείτε τη Βέροια μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε το παραδοσιακό γλύκισμα της περιοχής, το Ραβανί. Βέβαια με τόσες πινακίδες σε …
Απολαμβάνουμε το ηλιόλουστο Σαββατιάτικο πρωινό με ένα κέικ λεμόνι! Για το κέικ 100 γραμμάρια γιαούρτι αγελαδινό 3 αυγά 250 γραμμάρια …
125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι …
Τέλειο σιροπιαστό γλυκό για όλες τις περιστάσεις. Μοσχοβολιστό, αφράτο φύλλο, σωστό σιρόπιασμα!