Βιενέζικη βασιλόπιτα
Γλυκά, Κέικ Μαργαρίνη, Αυγό, Άχνη – Ζάχαρη, Αλεύρι, Μπέικιν πάουντερ, Γιαούρτι, Λεμόνι, Πορτοκάλι, Ξηροί καρποί (όλα τα είδη), Καρύδια, Αμύγδαλο, …
Γλυκά, Κέικ Μαργαρίνη, Αυγό, Άχνη – Ζάχαρη, Αλεύρι, Μπέικιν πάουντερ, Γιαούρτι, Λεμόνι, Πορτοκάλι, Ξηροί καρποί (όλα τα είδη), Καρύδια, Αμύγδαλο, …
Υλικά: 250γρ βούτυρο(σε θερμοκρασία δωματίου) 5 κ.σ. γεμάτες μέλι 3 κούπες αλεύρι 1 αυγό (σε θερμοκρασία δωματίου) 100 γρ. κουβερτούρα σε …
Υλικά – 1 πακέτο βούτυρο/βιτάμ σε θερμοκρασία δωματίου – 3 αυγά – 2 φλ. ζάχαρη – 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ …
Υλικά 2 φλυτζ. τσαγιού ζάχαρη 400 γρ. βιτάμ (σε θερμ οκρασία περιβάλλοντος) 4 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γλ. αλάτι …
Υλικά • 2 κούπες (250γρ) ελαιόλαδο ή 1 ελαιόλαδο και 1 ηλιέλαιο • 1 κούπα ζάχαρη • 1/2 κούπα χυμό …
Ένα αφράτο και απαλό, που διατηρείται μαλακό και τις επόμενες ημέρες. Είναι πολύ αρωματικό, χορταστικό και νοστιμότατο! Το άρωμα του …
Τα μπισκότα έκαναν την εμφάνιση τους για πρώτη φορά στις Αγγλοσαξονική Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Αγγλία και την Ολλανδία, την …
Πιο πλούσια σοκολατένια γεύση δεν γίνεται να υπάρξει! Αφράτη, σωστά σιροπιασμένη και τόσο έντονα “σοκολατένια”, αυτή η σοκολατόπιτα δεν αφήνει …