Αλμυρό Κέικ με Σπανάκι & Ρόκα
Αλμυρό Κέικ με βασικό συστατικό το Σπανάκι και τη Ρόκα, με πολλά άλλα νόστιμα υλικά σε ρόλο κομπάρσου για αυτό …
Αλμυρό Κέικ με βασικό συστατικό το Σπανάκι και τη Ρόκα, με πολλά άλλα νόστιμα υλικά σε ρόλο κομπάρσου για αυτό …
Μέρες τώρα σκέφτομαι να φτιάξω αλμυρά κεκάκια και όλο το αναβάλω. Σήμερα ήλθε λοιπόν το πλήρωμα του χρόνου και το …
Επηρεασμένη από όμορφες αναμνήσεις, είπα να παντρέψω παλιό και καινούριο. Δοκίμασα λοιπόν, μια ρουστίκ τάρτα με μοτσαρέλα, ντομάτα, βασιλικό και …
600 γρ. αλεύρι σκληρό 9 γρ. μαγιά ξερή 10 γρ. μπέικιν πάουντερ 15 γρ. αλάτι 20 γρ. ζάχαρη 350 ml …
υλικά (για 9 φορμάκια σιλικόνης) 195 γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 165 γρ (160ml) γάλα 1 κ.γ. baking powder …
Εύκολα και γρήγορα κεϊκάκια που “κολλάνε” σε κάθε περίσταση. Η μίξη κολοκυθιού και τυριών είναι μαγική.
Σήμερα το μενού έχει πίτσα!!! Μια πίτσα για τις ξαφνικές επισκέψεις, γρήγορη (έτσι βιαστικά, ιδιαίτερα βιαστικά έγινε και η δική …
Μια γρήγορη και λαχταριστή τυρόπιτα θα σας προτείνω σήμερα, γεμάτη καταπληκτικές γεύσεις που δένουν μεταξύ τους δίνοντας ένα πολύ νόστιμο …
Υλικά Για τη ζύμη 320 γραμμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.γλ. αλάτι 1 φλιτζ. …
Σαν να τρως γλύκισμα!!! Για τη ζύμη: 255 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γρ. ζάχαρη 1/2 κ.γ. baking …
Τα “γνωστά” φαλάφελ (ρεβιθοκεφτέδες σε μια αλλιώτικη συνταγή.
ΥΛΙΚΑ για 6 άτομα -250 γραμ ρεβίθια αποφλοιωμένα , μουλιασμένα και βρασμένα -2 μπάλες μοτσαρέλα -2 παντζάρια στο μέγεθος της …
Η Ιταλία (μετά τη Γαλλία) είναι από τις χώρες που αγαπώ πολύ. Αγαπώ την ομορφιά της, τον ανοιχτό χαρακτήρα των …