Το φρυγαδέλι είναι ένας από τους πιο νόστιμους μεζέδες, που φτιάχνεται στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ειδικά το Πάσχα. Γίνεται …
Φρυγαδέλι παραδοσιακό
faghta-giagias.blogspot.com
Το φρυγαδέλι είναι ένας από τους πιο νόστιμους μεζέδες, που φτιάχνεται στις περισσότερες περιοχές της Ελλάδας, ειδικά το Πάσχα. Γίνεται …
Η εκδοσή αυτή είναι για αυτούς τα ψήσουν το κοκορέτσι στο σπίτι τους και δεν θα έχουν την ευκαιρία του …
Μια αλλιώτικη ιδέα. 300 γρ. κατσικακι/αρνάκι μπούτι σε 2 φέτες κομμένες για σνίτσελ 1 σκέπη αρνίσια κομμένη σε 2 κομμάτια …
Ένα φαγητό που το κάνουμε κατ εξοχήν το Πάσχα. Φτιάξτε το θα σας ενθουσιάσει, αρκεί μόνο να τρώτε το αρνάκι.
Ο απόλυτος θρακιώτικος μεζές για το πασχαλιάτικο τραπέζι!, Γνήσιο θρακιώτικο φαγητό είναι ο τζιγεροσαρμάς ή σαρμάς και είναι ένα πιάτο …
1 Συκωταριά αρνίσια,2 σκέπες αρνίσιες(μπόλιες,μαντήλες ,η όπως αλλιώς τις ξέρετε) 1 κρεμμύδι ξερό,6-7 κρεμμυδάκια φρέσκα,μισό κιλό ρύζι Καρολίνα, μισό ματσάκι …