Τα ανεβατα της Κρητης
Σας έχω ξαναφτιάξει καλιτσούνια, συνταγή της μαμάς μου που την φτιάχνουμε πολλά χρόνια. Σήμερα θα σας φτιάξω μια πιο μοντέρνα …
Σας έχω ξαναφτιάξει καλιτσούνια, συνταγή της μαμάς μου που την φτιάχνουμε πολλά χρόνια. Σήμερα θα σας φτιάξω μια πιο μοντέρνα …
Παραδοσιακά λυχναράκια από την πανέμορφη Μήλο, που θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους!
Φιάξτε τα είναι τόσο εύκολα και απολαύστε τα !! Για τη ζύμη: 1 ποτήρι βούτυρο 1 ποτήρι ζάχαρη 1 …
Υλικά Για την γέμιση 2 κιλά μυζήθρα γλυκιά 2 κρόκους αυγών 2 φακελάκια βανίλια 4 κουταλιές μέλι 1 κουταλιά ξύσμα …
Υλικά1300 γ. μ. μυζήθρα1 αυγό 1 και 1/2 κούπα ζάχαρη2-3 βανίλιεςΣε μια λεκάνη ανακατεύουμε το λάδι με τη ζάχαρη πολύ …
Είναι παραδοσιακό πασχαλινό γλυκό της Κρήτης. Μονό που εκεί χρησιμοποιούν ένα δικό τους τυρί που λέγεται “μαλακά”.
500 γραμ. αλεύρι 1 κουτ. σούπας λάδι 1 αυγό 1 κουτ. σούπας ζάχαρη αρκετό νερό για να γίνει μια μαλακιά …