Ριζότο με αρωματικά
www.gastronomos.gr
Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα. Ή μήπως να πρωτοτυπήσουμε με λίγο κατίκι;
Στο τέλος προσθέτουμε μπόλικη φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα. Ή μήπως να πρωτοτυπήσουμε με λίγο κατίκι;
Μαρουντολμαδάκια με κιμά, σταρένιο τραχανά, διάφορα μυρωδικά και αρωματική σάλτσα αβγολέμονο στη γάστρα. Υπέροχο φαγητό και το χειμώνα και την …
Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου ετοιμάζει μια νοστιμότατη οσπριοσαλάτα που γίνεται χορταστικότατο γεύμα με λίγο ψωμί. Υλικά Για τη σαλάτα 500 γρ. …