Σοκολατένια ζακυνθινή φρυγανιά
Μια ζουμερή φρυγανιά και όχι στόκος για τους λάτρεις της σοκολάτας.
Μια ζουμερή φρυγανιά και όχι στόκος για τους λάτρεις της σοκολάτας.
Το σουφλέ σοκολάτας είναι ίσως το πιο αγαπημένο λαχταριστό γλυκό, φανταστείτε τώρα αυτό το απολαυστικό γλυκό να περιέχει και μερέντα! …
Αυτό είναι το κολασμένο παγωτάκι στο οποίο αναφερόμουν στην ανάρτηση με το κεϊκάκι. Τα τελευταία χρόνια φτιάχνω παγωτό πάντα με …
Υλικά Για τη ζύμη 180 γρ. βούτυρο αγελάδος, τεμαχισμένο 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 20 γρ. ζάχαρη άχνη …
Αφρατη, μπριοσενια κουλουρα με γεμιση που συνδυαζει την μαρμελλαδα βερυκοκκο με την νουτελλα. Βεβαια, εγω χρησιμοποιησα το αγαπημενο μου φυσικο …
Μπομπολόνι (bomboloni) στα ιταλικα, κράπφεν στα γερμανικα (krapfen) ή κοινως λουκουμαδες στα ελληνικα. Οπως και να τα πεις προκειται για …
Τα Croissant, αυτά τα βουτυρένια μικρά ψωμάκια σε σχήμα ημισελήνου, είναι Δυτικοευρωπαϊκής προελεύσεως, όπως δηλώνει και το όνομά τους!Όμως τα …
Έχετε δοκιμάσει σοκολάτα σε συνδυασμό με φράουλα, μπανάνα, πορτοκάλι… Λεμόνι όμως; Μη διστάσετε να εμπιστευτείτε για μια ακόμη φορά τον …
Την Γκόλφω την “γνώρισα” μέσα απο το Facebook και την Ομάδα της που λέγεται “Οι συνταγές της Γκόλφως” . Είναι …
Υλικά 230 γρ. βούτυρο 130 γρ. ζάχρη άχνη 2 μεγάλους κρόκους 1 φακελάκι βανίλια 300 γρ. αλεύρι λίγο αλάτι 150 …
Είναι ένα ψώμακι με τρείς υπέροχες γεύσεις . Κατάλληλο για τον πρωινό καφέ και απογευματινό καφέ μας .
Ενα ωραίο ψωμάκι που τρώγετε με νουτελα, υπέροχο με το πρωινό καφέ αλλά και τον απογευματινό καφέ μας.
Υλικά 250 γρ. Βούτυρο 430 γρ. Αλεύρι 100 γρ. Ζάχαρη άχνη 1 μέτριο αυγό 1 κροκάδι 1 σακουλάκι βανίλια ½ …
Το Trifle ειναι ενά παραδοσιακό αγγλικό γλυκο χριστουγεννιάτικο. Το κλασσικό είναι με κέηκ, φρούτα, κρέμα και σαντιγύ σε στρώσεις. Παρόλαυτα, …