Φύλλα αγκινάρας ντολμά, δηλαδή γεμιστά
Σε επίσημη πρώτη παρουσίαση ένα νέο πιάτο, φύλλα αγκινάρας ντολμά, που φτιάχνεται με τα φύλλα του καρπού της αγκινάρας που …
Σε επίσημη πρώτη παρουσίαση ένα νέο πιάτο, φύλλα αγκινάρας ντολμά, που φτιάχνεται με τα φύλλα του καρπού της αγκινάρας που …
Τα ανθάκια, οι αθοί, οι αθουλένιοι, δηλαδή οι κολοκυθοανθοί είναι αγαπημένο καλοκαιρινό φαγητό της Κρήτης, συνήθως γεμιστοί με ρύζι, μαγειρεμένοι …
Ένα φαγάκι απλό και γρήγορο, όχι πολύ γνωστό, αλλά πάρα πολύ νόστιμο. Ο συνδυασμός των σέσκουλων με την κίτρινη κολοκύθα, …
Ίσως η τελευταία φορά που μαγείρεψα αγκιναροκούκια για φέτος.Αγκινάρες βρίσκουμε κατεψυγμένες όλο το χρόνο αλλά ο συνδυασμός με κουκιά είναι …
Σαλιγκάρια Κρητικά με σέσκουλα, αρωματικά χορταρικά, όπως μάραθο, καυκαλήθρες, μυρώνια και φρέσκια τομάτα σε ένα νόστιμο πιάτο γιαχνί. Σίγουρα για …
Για νηστίσιμοι είναι πολύ νόστιμοι δοκιμάστε τους…
Αυτή είναι μία παραδοσιακή πηλειορίτικη συνταγή την οποία την έμαθα από την Κυρία Νίκη στην ταβέρνα «Το μεϊντάνι» στην Ζαγορά …
Επειδή είναι καλοκαίρι και έχουμε βομβαρδιστεί από τα φασολάκια τα λαδερά σας παρουσιάζω τα καταπληκτικά ζουμερά αλλά και τραγανά φασολάκια …
Άκρως καλοκαιρινό φαγητό πού όταν το ψήνεις μοσχοβολάει το σπίτι!
Άκρως επιμελημένο πιάτο, με εξαιρετική εμφάνιση και νοστιμιά. Είναι ένα αγαπημένο πιάτο σε όλη τη Μ. Ανατολή, όπου τυλίγονται με …
Υλικά 500 γραμμάρια σαλιγκάρια 1 κιλό κουκιά 2 μέτρια κρεμμύδια 1 ματσάκι μαϊντανό μισό ματσάκι μάραθο 2 μεγάλες ντομάτες 1 …
Αγαπημένο γιαχνί που μπορεί να εμπλουτιστεί και με άλλα γιαχνερά χόρτα αλλά πολύ συχνά γίνεται μόνο με μάραθα και πατάτες. …
Η φετινή σοδειά των αμπελόφυλλων έχει μαζευτεί και έχει μπει στα βαζάκια με την άλμη. Τα τρυφερά μαγιάτικα φύλλα του …