Gnocchi με παρμεζάνα συνοδευμένα με πικάντικη σάλτσα ντομάτας
Τα gnocchi είναι ένα παραδοσιακό Ιταλικό ζυμαρικό με πιθανή προέλευση από τη Μέση ανατολή παρασκευάζονταν με σιμιγδάλι και αυγά και …
Τα gnocchi είναι ένα παραδοσιακό Ιταλικό ζυμαρικό με πιθανή προέλευση από τη Μέση ανατολή παρασκευάζονταν με σιμιγδάλι και αυγά και …
Παστίτσιο για όσους είναι χορτοφάγοι, έχουν δυσανεξία, νηστεύουν ή θέλουν κάτι πιο ελαφρύ από το συνηθισμένο παστίτσιο. 500 γραμμάρια πένες …
Ξεκίνησα φτιάχνοντας ένα απλό μπριάμ φαγητό με μελιτζάνα. πατάτες, κολοκυθάκια από το κτήμα. όμως ένα τηλεφώνημα ότι έρχεται μία φίλη …
Υλικά: 500 γρ.ζυμαρικά (της αρεσκείας μας)Υλικά για τους ψαροκεφτέδες 3 φιλέτα ψαριού φρέσκα (ή κατεψυγμένα) 1 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο 3 …
Υλικά και εκτέλεση Φτιαχνουμε το προζυμι με νερο, αλευρι και λιγη μαγια απο τον φουρνο της γειτονιας. Το αφηνουμε δυο …
Την συνταγή αυτή την έφτιαχνε ο πατέρας μου στο χασάπικο που είχαμε όταν τα μαγα&ze