Κριθαράκι με φρέσκα μυρωδικά και παρμεζάνα
Υλικά συνταγής 1 κούπα κριθαράκι 2⅓ κούπες ζωμός λαχανικών ή νερό 400γρ. ντομάτες κομμένες κονκασέ 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο 1 …
Υλικά συνταγής 1 κούπα κριθαράκι 2⅓ κούπες ζωμός λαχανικών ή νερό 400γρ. ντομάτες κομμένες κονκασέ 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένο 1 …
Μια διαφορετική συνταγή για όσες αγαπούν την μεσογειακή και την ιαπωνική κουζίνα. Εύκολο, γρήγορο, νόστιμο και υγιεινό φαγητό για μικρούς …
Υλικά Σπαγγέτι 1/2 πακέτο βρασμένα Ντομάτες 4 τριμμένες Κρεμμύδι ξερό 1 ψιλοκομμένο Σκόρδο 2 σκελίδες ψιλοκομμένες Ελαιόλαδο 4 κουταλιές σούπας …
Σήμερα έχουμε ένα φαγάκι μαμαδίστικο, πεντανόστιμο, εύκολο και πολύ αγαπημένο! Από την μέρα που το έδειξε ο αγαπημένος μας τηλεμάγειρας …
Κωλοχτυπομακαρονάδα (έτσι την λέμε εμείς στη Μάνη), θεωρείται ανώτερη κατά πολλούς γευστικά και απ την αστακομακαρονάδα). Μια συνταγή ιεροτελεστία, μυρωδιές …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. φουσίλι (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 3 …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. λιγκουίνι (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 3 …
Υλικά συνταγής για τα ζυμαρικά 500γρ. ριγκατόνι (ένα πακέτο) νερό (5L για το βράσιμο) 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 3 ντομάτες …
Η καπονάτα, η διάσημη, γλυκόξινη σάλτσα με μελιτζάνες της Σικελίας είναι ανάμεσα στ’ αγαπημένα μου καλοκαιρινά πιάτα. Αυτή που παρουσιάζουμε …