Νηστίσιμη πάστα Φλώρα
Χωρίς μεζούρες και πολλά εργαλεία, εύκολη και νόστιμη.
Χωρίς μεζούρες και πολλά εργαλεία, εύκολη και νόστιμη.
Η απόφαση να φτιάξω την συγκεκριμένη συνταγή με δικαίωσε. Η ζύμη φανταστική! Τραγανή, αφράτη, να τρώει η μάνα και …
Υλικά για στρογγυλή ταρτιέρα 26-28 εκ.: 200 γρ. ζάχαρη άχνη 180 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 κοφτό κ.γλ. μπέικιν …
450 γρ. βούτυρο Lurpak soft 1 κιλό αλεύρι μαλακό Ξύσμα & χυμό από 1/2 λεμόνι 2 αβγά ½ φλ. στέβια …
Υλικά 250 γρ. βούτυρο γάλακτος ή αγελάδος (ή 200 γρ. ελαιόλαδο) + επιπλέον για τη φόρμα 200 γρ. ζάχαρη 2 …
300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 100 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. αμύγδαλα αποφλοιωμένα 1 αβγό 30 γρ. κακάο …
Υλικά 3/4 φλ. τσαγιού λάδι 1 φλ.τσαγιού μαύρη ζάχαρη 2 αυγά 2 βανίλιες 1/4 κ.γλυκού αλάτι 2 φλ.τσαγιού αλεύρι που …
Μια γλυκιά γεύση γνωστή σε όλους… Για τη ζύμη Ηλιέλαιο – 1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλεύρι – 3 1/2 …
Η τέλεια πάστα φλώρα του Σ.Παρλιάρου! Όλο σοκολάτα! Υλικά 150 γρ. βούτυρο 100 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. αμύγδαλο σκόνη …
ΥΛΙΚΑ 100γρ ζαχαρη αχνη 250 γρ αλευρι για ολες τις χρησεις 2 κροκοι αυγων 1 αυγο 200γρ βουτυρο σε θερμοκρασια …
ΥΛΙΚΑ 100γρ ζαχαρη αχνη 250 γρ αλευρι για ολες τις χρησεις 2 κροκοι αυγων 1 αυγο 200γρ βουτυρο σε θερμοκρασια …
Ήθελα η γέμιση να είναι πλούσια για αυτό χρησιμοποίησα τόσα πολλά μήλα! Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη 195 γρ. αλεύρι …