M’Hanncha – Μαροκινό Σιροπιαστό Γλυκό
M’Hanncha είναι ένα παραδοσιακό Μαροκινό επιδόρπιο πολύ δημοφιλές και διεθνώς γνωστό, φτιαγμένο με φύλλα κρούστας και γέμιση αμυγδαλόπαστας. Τυλίγεται σε …
M’Hanncha είναι ένα παραδοσιακό Μαροκινό επιδόρπιο πολύ δημοφιλές και διεθνώς γνωστό, φτιαγμένο με φύλλα κρούστας και γέμιση αμυγδαλόπαστας. Τυλίγεται σε …
Eντυπωσιακή στη θέα, στολισμένη γλυκά με άχνη και κανέλα, ενίοτε επιμελώς με αραβουργήματα. Το τραγανό φύλλο κρύβει την άλλη ‘καρδιά’ …
Ένα Χριστουγεννιάτικο γλυκό εύκολο και γρήγορο.
ΥΛΙΚΑ ,8 φύλλα κρούστας Ρευστή μαργαρίνη Βιτάμ Culinesse 350 γρ. μαργαρίνη με 25% βούτυρο Flora 300 γρ. ζάχαρη άχνη 3 …
Φοβερές φωλιές ότι πρέπει για τις γιορτές…
Υλικά συνταγής 1 κ.σ. γεμάτη γλυκό μαστίχα 600γρ. φύλλο κρούστας 350γρ. αμυγδαλόψιχα 350γρ. ζάχαρη 200γρ. βούτυρο λίγο ανθόνερο άχνη για …
Αγαπημένες τάρτες φτιαγμένες με φύλλο κρούστας, εύκολες, τραγανές και σιροπιαστές που τις γεμίζουμε με ό,τι επιθυμούμε. Σήμερα φτιαγμένες με γλυκιά …
Σαλιγκάρι ή Σαργλί ή Σαρικόπιτα, διαλέγετε και παίρνετε. Εμείς πάντως το ονομάσαμε μεγάλο σαλιγκάρι γιατί : έτσι μοιάζει βρε μαμά! …