Αμυγδαλόπιτα Νο.04 (Ηπείρου)
www.greekmasa.gr
ΥλικάΓια την ζύμη:350 γρ. αμύγδαλα χονδροκομμένα3 τριμμένες φρυγανιές300 γρ. ζάχαρη8 αυγά1 γεμάτο κουταλάκι μπαίκινξύσμα ενός λεμονιού1/4 της κούπας κονιάκ ή …
ΥλικάΓια την ζύμη:350 γρ. αμύγδαλα χονδροκομμένα3 τριμμένες φρυγανιές300 γρ. ζάχαρη8 αυγά1 γεμάτο κουταλάκι μπαίκινξύσμα ενός λεμονιού1/4 της κούπας κονιάκ ή …
Παραδοσιακή συνταγή σε μία υγιεινή βερσιόν!!!
Αυτή η συνταγή είναι παραδοσιακή της ορεινής Θεσσαλίας, αφρατη και πεντανοστιμη!! Τη μοιράζομαι μαζί σας γιατί νομίζω ότι θα την …
Υλικά350 γρ. αμύγδαλα χοντροκομμένα3 φρυγανιές κοπανισμένες300 γρ. ζάχαρη8 αυγά1 1/2 κουταλάκι μπαίκινΞύσμα ενός λεμονιού1/2 ποτηράκι του κρασιού κονιάκΛίγο αλάτιΣιρόπι:350 γρ. …