Γαλοπούλα στη γάστρα με κάστανα και δαμάσκηνα
Στην Ελλάδα λένε κάποιοι ότι τα Χριστούγεννα τρώμε κατά παράδοση ψητό χοιρινό, αν και η ψητή γαλοπούλα είναι εξίσου παραδοσιακό πιάτο. …
Στην Ελλάδα λένε κάποιοι ότι τα Χριστούγεννα τρώμε κατά παράδοση ψητό χοιρινό, αν και η ψητή γαλοπούλα είναι εξίσου παραδοσιακό πιάτο. …
Και καθώς καθόμουν στο τραπέζι της κουζίνας και καθάριζα κάστανα, τα οποία είχα βράσει για να τα έχω έτοιμα στην …
Για το ψήσιμο του κόκορα ακολούθησα την δοκιμασμένη πλέον συνταγή για το ψητό κοτόπουλο, δηλαδή μαρινάρισμα και ψήσιμο στην γάστρα. …
Αν πιστεύετε ότι ο σωστός τρόπος για να μαγειρέψουμε έναν κόκορα και μάλιστα χωριάτικο, είναι να τον κάνουμε μακαρονάδα με …
Το γιορτινό χοιρινό που σας προτείνουμε σήμερα δεν είναι ιδιαίτερα ακριβό και βγάζει αρκετές μερίδες. Γίνεται πολύ νόστιμο, καθώς μαρινάρεται …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 6” 19/11/2012 “Μαγειρεύω οικονομικά” … ένα γαστρονομικό ταξίδι με οδηγό την ποιότητα των προϊόντων της ελληνικής …