Τούρτα βανίλια με βύσσινα Παρλιάρου
www.steliosparliaros.gr
Υλικά Βύσσινα 280 γρ. βύσσινα από κονσέρβα 220 γρ. χυμός ή πούλπα βύσσινου 70 γρ. ζάχαρη 10 γρ. πηκτίνη για μαρμελάδες …
Υλικά Βύσσινα 280 γρ. βύσσινα από κονσέρβα 220 γρ. χυμός ή πούλπα βύσσινου 70 γρ. ζάχαρη 10 γρ. πηκτίνη για μαρμελάδες …
Μια φανταστική τούρτα με φρούτα του δάσους και φράουλες.Η συνταγή είναι τροποποιημένη με διαφορετικά φρούτα, και με μερικά εφέ χρωμάτων …
Την κρέμα αμυγδάλου frangipane (φραντζιπάν) ήθελα εδώ και πολύ καιρό να την δοκιμάσω σε μία τάρτα. Η κρέμα frangipane, είναι …
Επικαιρες οι φραουλες, ειναι προκληση για την δημιουργια διαφορων νοστιμων αλλα και με εντυπωσιακη εμφανιση γλυκων, οσο ειναι ακομη στην …