Σκορδαλιά αμυγδάλου με χλωρά κουκιά τηγανητά
Η σκορδαλιά, το απαραίτητο συνοδευτικό του μπακαλιάρου (σε κροκέτες ή σε φιλετάκια με κουρκούτι) θέλει ένα καλό blender για να …
Η σκορδαλιά, το απαραίτητο συνοδευτικό του μπακαλιάρου (σε κροκέτες ή σε φιλετάκια με κουρκούτι) θέλει ένα καλό blender για να …
Η Σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, κρεμώδης και απαλή, είναι ένα συνοδευτικό του τηγανητού βακαλάου, πολύ δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα. …
Υλικά 5 φέτες ψωμί μουσκεμένο και στημένο καλά 3 σκελίδες σκόρδο 1 κουταλιά ελαιόλαδο 2 μεγάλες κουταλιές μαγιονέζα 2 κουταλιές …
ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΗ Μία τρίτη παραλλαγή για σκορδαλιά. Μετά την παραδοσιακή σκορδαλιά και την καρυδάτη, έρχεται η σκορδαλιά …
Τέλεια σκορδαλιά και δίνει και ωραίο χρώμα στο πιάτο…
Υλικά 1 κεφάλι σκόρδο 2 φλ. ψίχα ψωμιού 2 φλ. λάδι 1/3 φλ. ξύδι λίγος μαϊντανός λίγες ελιές …
Η γνωστή και πολύ εύκολη συνταγή για τη πολυαγαπημένη και ιδαίτερη σκορδαλιά. Σε ποσότητες μικρής σχετικά μερίδας…
Από τον Chef Βασίλη Αλβανίδη ,80 γρ. ταραμά λευκό 2 σκελ. σκόρδο 1 κρεμμύδι 3 κ.σ. ξύδι Χυμό από 1 …
Παραδοσιακή αλιάδα με πατάτες και ζωμό από μπακαλιάρο. Το απαραίτητο δίδυμο των εθνικών μας εορτών και νηστειών, όταν επιτρέπεται η …
Νόστιμη σκορδαλιά με ψωμί, φτιάξτε την για να συνοδέψετε τον μπακαλιάρο σας την 25η Μαρτίου!!
Η παραδοσιακή σκορδαλιά με πατάτες, για την ημέρα της 25ης Μαρτίου και όχι μόνο!!
Σήμερα λοιπόν σας έχω δυο σε μια συνταγές. Φτιάχνω με τον ίδιο τρόπο την σκορδαλιά μου και τον ταραμά μου, …