ΠΑΣΤΑ ΦΛΩΡΑ ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ1/2 κούπα χυμός πορτοκαλιού3/4 κούπας αραβοσιτέλαιο (ή μαργαρίνη)1/2 κούπα ζάχαρη2 κ. σούπας κονιάκ1 βανίλια1 κ. γλ. ξύσμα …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ1/2 κούπα χυμός πορτοκαλιού3/4 κούπας αραβοσιτέλαιο (ή μαργαρίνη)1/2 κούπα ζάχαρη2 κ. σούπας κονιάκ1 βανίλια1 κ. γλ. ξύσμα …
Είναι εύκολη, έχει νόστιμη τραγανή και αφράτη βάση – μπισκοτένια με άρωμα πορτοκαλιού και βάζεις για γέμιση το φρούτο που …
Και μια που τα κατακόκκινα κεράσια είναι στα καλύτερά τους στην χώρα μας αλλά κι εδώ στο μακρινό Μόντρεαλ υπάρχουν …
Υλικά συνταγής Για τη μαρμελάδα κυδώνι 600 γρ. καθαρισμένα και τριμμένα κυδώνια (2 μεγάλα κυδώνια) 1 ποτήρι νερό 1 μήλο …
Η ΖΥΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ…ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ 2/3 ΤΗΣ ΖΥΜΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ ΣΕ ΤΑΡΤΙΕΡΑ 30 ΕΚ.ΒΑΖΟΥΜΕ …
Πορτοκάλι, κανέλα και σοκολάτα… αρώματα φθινοπωρινά ή μάλλον… χειμωνιάτικα και μάλιστα Χριστουγεννιάτικα! Θυμίζουν κόκκινο και πράσινο χρώμα, έλατο, πορτοκάλια καρφωμένα …
Πολύ γευστική, νηστίσιμη Πάστα Φλώρα, με νόστιμη και αρωματική ζύμη!