Ψητή πολέντα με τυρί και ντομάτα
Αυτή η πολέντα (χυλός από σιμιγδάλι), αφού ετοιμασθεί και πήξει, κόβεται σε κομμάτια και ψήνεται στο φούρνο με τριμμένη γραβιέρα …
Αυτή η πολέντα (χυλός από σιμιγδάλι), αφού ετοιμασθεί και πήξει, κόβεται σε κομμάτια και ψήνεται στο φούρνο με τριμμένη γραβιέρα …
Υλικά Κρασί λευκό 1 κούπα του τσαγιού Ελαιόλαδο 1 κούπα του τσαγιού Νωπή μαγιά ΓΙΩΤΗΣ 20 γρ Αλεύρι για όλες …
Συνταγή για ένα νόστιμο κέικ που μας έστειλαν οι chef του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας. 50 γρ Βουτυρο λιωμένο 50 γρ …
Για το γύρο 500 γρ. χοιρινό λαιμό 5 γρ. ρίγανη 5 γρ. θυμάρι 5 γρ. ζάχαρη 5 γρ. γλυκιά πάπρικα …
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 250 γρ.ρεβιθια μια χουφτα μαιντανο 1κ.γ. κολιανδρο 2 σκ.σκορδο λιγο τζιντζερ σε σκονη λιγο μπαχαρι σε σκονη λιγο …
8 λεπτές φέτες μοσχαριού (100 γρ. η μία) 100 γρ. φέτα 2 πιπεριές Φλωρίνης 4 κλων. φρέσκια μαντζουράνα 4 κ.σ. …
Υλικά για τα ψωμάκια 400 γρ. αλεύρι 300 ml νερό 1 φακελάκι μαγιά 1 κ.γλ. αλατι σουσάμι για πασπάλισμα ½ …