Κολοκυθάκια με παρμεζάνα στο φούρνο
Υλικά 4 κολοκυθάκια κομμένα σε μακρόστενες φέτες 4 κ.σ ελαιόλαδο 1 φλιτζ τριμμένη παρμεζάνα θυμάρι 1 κ.γ πάπρικα 1/2 κ.γ …
Υλικά 4 κολοκυθάκια κομμένα σε μακρόστενες φέτες 4 κ.σ ελαιόλαδο 1 φλιτζ τριμμένη παρμεζάνα θυμάρι 1 κ.γ πάπρικα 1/2 κ.γ …
Αυτή η πολέντα (χυλός από σιμιγδάλι), αφού ετοιμασθεί και πήξει, κόβεται σε κομμάτια και ψήνεται στο φούρνο με τριμμένη γραβιέρα …
Μια συνταγή γιά τους λάτρεις του τυριού! Αφράτα τυρομπαλάκια σε νόστιμη σάλτσα ντομάτας. Οι τυρο-πολπέτες συνοδεύονται από μία ωραία πικάντικη …
Υλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο Γιαούρτι 200 γρ Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ Αυγά 3 τεμ Τσένταρ 150 γρ τριμμένο Παρμεζάνα …
Το σνακ που θα αγαπήσουν μικροί αλλά και μεγάλοι. Εύκολο, γρήγορο με 4 βασικά υλικά μόνο, σε μισή ώρα στο …
Νόστιμο ορεκτικό για τους λάτρεις της πατάτας με μια πικάντικη συνοδευτική σάλτσα γιαουρτιού! πατάτες baby με την φλούδα, ολόκληρες ή …
Ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά της κόρης μου, είναι το σημερινό πιάτο.Όταν μου το ζητάει, το αποκαλεί «τραγανό κοτόπουλο», …
Αφορμή για τη σημερινή μου συνταγή ήταν τα μανιτάρια Portobello, που βρήκα πριν λίγες μέρες στην αγορά. Αυτά που βρήκα …
Υλικά Σφολιάτα 1 πακέτο (2 φύλλα) Μπέικον 18 φέτες Παρμεζάνα 400 γρ Πάπρικα Σουσάμι άσπρο 2 κουταλιές σούπας Κρόκος αυγού …
Απιθανα,αλμυρα κρακερακια τραγανα με υπεροχη γευση και αρωμα για καθε ωρα,για μικρους και μεγαλους..συνοδευουν απολυτα το ποτο μας. Μια δοκιμη …
Για μπουφέ και καλέσματα!! Υλικά Για τη ζύμη 1 φλ. λιωμένη μαργαρίνη χλιαρή 1 φλ. γάλα 1 κ. γ. αλάτι …
Υπέροχα λουκανικοπιτάκια για μπουφέ και καλέσματα.
από τον Chef Μιχάλη Ντουνέτα Χορτοφαγικά, αφράτα και τραγανά κεφτεδάκια σερβιρισμένα με φωλιά παρμεζάνας που φτιάχνεται εύκολα στο σπίτι! Ημερομηνία …
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13” 28/11/2012 17:00, ΑΛΜΥΡΑ ΡΟΛΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ, ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΟΓΚΡΑΤΕΝ
Το κλαφουτί οι περισσότεροι το γνωρίζετε ως το κλασικό γλύκισμα με κεράσια! Εμείς σας προτείνουμε να το δοκιμάσετε ανεπιφύλακτα και …
Τα μανιτάρια μαγειρεύονται αποκλειστικά στο φούρνο και καλύπτονται με αφράτη μπεσαμέλ, για να γίνουν είτε ορεκτικό, είτε κύριο γεύμα.