Μπουρέκι μοτσαρέλα – παρμεζάνα
Υλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο Γιαούρτι 200 γρ Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ Αυγά 3 τεμ Τσένταρ 150 γρ τριμμένο Παρμεζάνα …
Υλικά Φύλλο κρούστας 1 πακέτο Γιαούρτι 200 γρ Φαρίνα ΓΙΩΤΗΣ 200 γρ Αυγά 3 τεμ Τσένταρ 150 γρ τριμμένο Παρμεζάνα …
Υλικά100 γρ. τραχανάς γλυκός350 γρ. νερό1 κουτ. σούπας με φρέσκο βούτυρο αγελάδος λάιτ120 γρ. τριμμένο κασέρι 50 γρ. ανθότυρο τριμμένο1 …
Νόστιμα, μικρά κιμαδοπιτάκια σε ρολάκια, ιδανικά για έναν γιορτινό μπουφέ, για το πάρτυ ή για να συνοδέψουν το ποτό ή …
Μια εμφανισιμη λιχουδια για το τραπεζι και μπουφε !Υλικα Φύλλο κρουστας ή ακομη καλυτερο αν ειναι σπιτικο χοντρουλι λιγακι. Κομμενο …
Υλικά Φύλλο κρούστας 3 φύλλα Φέτα σκληρή 3 τετράγωνα κομμάτια (πάχους 3 εκ) Πάπρικα Πιπέρι Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Πεντανόστιμα μπουρεκάκια με λουκάνικο μπέϊκον και πιπεριές που συνοδεύουν ιδανικά μπύρα ή κρασί.
ΜΑΓΕΙΡΕΥΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – “ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 13” 28/11/2012 17:00, ΑΛΜΥΡΑ ΡΟΛΛΑΚΙΑ ΜΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ, ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΟΓΚΡΑΤΕΝ