Κοτσίδα γεμιστή Φλωρίνης
www.argiro.gr
Οι ελληνικές πίτες ξεχωρίζουν, όχι μόνο για τη γεύση και το κριτσανιστό τους φύλλο, αλλά και για τα ιδιαίτερα σχήματα …
Οι ελληνικές πίτες ξεχωρίζουν, όχι μόνο για τη γεύση και το κριτσανιστό τους φύλλο, αλλά και για τα ιδιαίτερα σχήματα …
Τριπλη απολαυση παραδοσιακων γευσεων τελεια δεμενες μεταξυ τους κλεισμενες σε τραγανο φυλλο σφολιατας. Απολαυστε την!!!… ΥΛΙΚΑ 1 φυλλο σφολιατας 100 γρ.ανθοτυρο …
Υλικά για στρογγυλό ταψί 30 εκ: Για τη βάση: 1/2 ποτήρι γάλα χλιαρό (καλύτερα ανάμεικτο με νερό) 1/3 ποτηριού ηλιέλαιο …