Πέστο βασιλικού ψιλοκομμένο στο χέρι – απίστευτη γεύση!
Τα μακαρόνια είχαν χαρακτήρα και ένταση στην γεύση ενώ το έτοιμο πέστο τα ισοπεδώνει. Δοκιμάστε το και πείτε μου. Πιστεύω …
Τα μακαρόνια είχαν χαρακτήρα και ένταση στην γεύση ενώ το έτοιμο πέστο τα ισοπεδώνει. Δοκιμάστε το και πείτε μου. Πιστεύω …
Για το πέστο βασιλικού στην ποσότητα που βλέπετε μέσα στο βάζο χρειάστηκε ένα αρκετά μεγαλωμένο φυτό βασιλικού που καθημερινά πότιζα …
Δεν υπάρχει πιο οικονομικό, γρήγορο, εύκολο και πεντανόστιμο πιάτο με λαζάνια από αυτό! Προϋπόθεση βέβαια να μας αρέσει το …
1 κούπα καρύδια (καρυδόψιχα) 2 κούπες πλατιά φύλλα βασιλικού 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 κούπα τυρί παρμεζάνα τριμμένη 1/3 κούπας ελαιόλαδο …
Μια εύκολη και γρήγορη συνταγή για πέστο που μπορεί να έχει χίλιες δυό εφαρμογές στα φαγητά σας. Η γεύση του; …
Ο καθένας μπορεί να φέρει το πέστο στα μέτρα του. Λίγο παραπάνω σκόρδο (όχι για μένα, ευχαριστώ), λίγη παραπάνω παρμεζάνα, …
Ριγκατόνι με πέστο βασιλικού και Αιγίνης ΑπόΤο πέστο με μια άλλη ματιά..Ριγκατόνι – 1 κουτίΝερό – για το βράσιμοΕλαιόλαδο – …
Πρόκειται για μια κλασική ιταλική μακαρονάδα. Φτιάχνεται σε πάρα πολλές περιοχές της Ιταλίας, με πιο διάσημη αυτή της Γένοβας, όπου …
Από τον Chef Μεντζέλο Δροσόπουλο ,1 στήθος κοτόπουλου 350 γρ. βίδες Αλάτι – πιπέρι Ελαιόλαδο Άλτις 300 γρ. πέστο βασιλικού …
Υλικά: 2 φλιτζάνια του τσαγιού φρέσκα φύλλα βασιλικού 1/4 φλιτζάνι του τσαγιού κουκουνάρι 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού παρμεζάνα τριμμένη ή …
Το μινεστρόνε ειναι μια σουπα που προερχεται απο την φτωχικη ιταλικη κουζινα (cucina povera). Τα βασικα του συστατικα ειναι τα …
Από τον Chef Ηλία Κάφαλη…
Βράζουμε τα λαζάνια μας ή όποιο άλλο ζυμαρικούλι μας αρέσει σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και στραγίζουμε. Πέστο βασιλικού …
Μια νόστιμη εναλλακτική πατατοσαλάτα
Υλικά για την ζύμη 500γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ ζάχαρη 1 φακελάκι μαγιά 1/2 κ.γ. αλάτι 240 …
Η λέξη Pesto προέρχεται από το ρήμα Pestare που σημαίνει χτυπάω κάτι (μέχρι να γίνει αλοιφή ή κομματάκια, πολτοποιώ). Το …