ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΜΑΣΚΑΡΠΟΝΕ ΚΑΙ ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ
Η κρέμα με μασκαρπόνε είναι ένα αρκετά συνηθισμένο επιδόρπιο της ιταλικής κουζίνας. Πρόκειται γιά μία απλή κρέμα φούρνου, που συνοδεύεται …
Η κρέμα με μασκαρπόνε είναι ένα αρκετά συνηθισμένο επιδόρπιο της ιταλικής κουζίνας. Πρόκειται γιά μία απλή κρέμα φούρνου, που συνοδεύεται …
Μια τούρτα φίνα, ονομαστή, φτιαγμένη με την συνταγή του μεγάλου σέφ και δασκάλου Luca Montersino, από το βιβλίο του Peccati …
Μια φανταστική τούρτα με φρούτα του δάσους και φράουλες.Η συνταγή είναι τροποποιημένη με διαφορετικά φρούτα, και με μερικά εφέ χρωμάτων …
Την κρέμα αμυγδάλου frangipane (φραντζιπάν) ήθελα εδώ και πολύ καιρό να την δοκιμάσω σε μία τάρτα. Η κρέμα frangipane, είναι …
ΤΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ & ΑΛΛΑ ΕΚΛΕΙΣΑΝ 1 ΧΡΟΝΟ !!! ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΜΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΕΥΚΟΛΗ ΑΛΛΑ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ. ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ …
Το φοντάν σοκολάτας, έχει επικρατήσει στην Ελλάδα ως “σουφλέ σοκολάτας”. Δεν είναι όμως σουφλέ, γιατί δεν παρασκευάζεται σαν σουφλέ και …