VITELLO TONNATO (ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΣΟΣ ΤΟΝΟΥ)
www.chefonair.gr
,500 γρ. κρέας μοσχαρίσιο (νουά ή στρογγυλό) 2 κ.σ. ρευστή μαργαρίνη Βιτάμ Culinesse 250 γρ. μαγιονέζα Hellmann’s Light 150 γρ. …
,500 γρ. κρέας μοσχαρίσιο (νουά ή στρογγυλό) 2 κ.σ. ρευστή μαργαρίνη Βιτάμ Culinesse 250 γρ. μαγιονέζα Hellmann’s Light 150 γρ. …
Το “vitello tonnato” είναι ένα κλασσικό πιάτο της ιταλικής κουζίνας, με ειδικότερα εκείνης της βόρειο-δυτικής άκρης της χώρας, δίπλα στη …
Μία συνταγή που έχει τις ρίζες της στη γειτονική Ιταλία (vitello tonnato) Την πρώτη φορά που λέω σε κάποιον (Έλληνα …