Γαριδομακαρονάδα με άνιθο και ουζάκι
Η μυρωδιά από το άνιθο και το ούζο είναι ένας από τους λόγους για να την δοκιμάσετε! Λίγα μυστικά ακόμα …
Η μυρωδιά από το άνιθο και το ούζο είναι ένας από τους λόγους για να την δοκιμάσετε! Λίγα μυστικά ακόμα …
Καλοκαίρι χωρίς γαριδομακαρονάδα δεν γίνεται . Αυτή είναι μια απλή εκδοχή που μπορεί να προκύψει και ως ανακύκλωση της μαγειρεμένης …
Συνταγή του σεφ Κωνσταντίνου Τάση. Τραγανές και εξαιρετικά νόστιμες γαρίδες, τηγανισμένες σε κουρκούτι λαχανικών και σερβιρισμένες με δροσερό ντιπ γιαουρτιού, …
Υλικά: Καλαμάρια – 1 1/2 κιλό Ντοματούλες φρέσκιες – 3 Σκόρδο – 3 σκελίδες Κρεμμυδάκια φρέσκα – 3 . Μαϊντανός …
Από την Άννα Σπηλιώτη ,1 κ. καβούρια [4 καβούρια] 1 κρεμμύδι 5 φρέσκα κρεμμυδάκια 1 πράσο ½ πιπεριά πορτοκαλί ½ …
Οι γαρίδες με χρωματιστές πιπεριές, ντομάτα, κονιάκ και φέτα είναι μια γευστική απόλαυση!!!!Μ΄αυτόν το τρόπο κάνω και το σαγανάκι στο …