Σπετζοφάι, ο υπέροχος πηλιορείτικος μεζές
Αλλαντικά ΑΛΜΥΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ‘Ενα βουνό γεμάτο θρύλους, θησαυρούς της φύσης αλλά και της γεύσης. Την πρώτη φορά που επισκέφθηκα το …
Αλλαντικά ΑΛΜΥΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ‘Ενα βουνό γεμάτο θρύλους, θησαυρούς της φύσης αλλά και της γεύσης. Την πρώτη φορά που επισκέφθηκα το …
Για τον κιμά: 1 κιλό ανάμεικτος κιμάς (μοσχαρίσιος και χοιρινός) 1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 1 φλυτζανάκι του καφέ γάλα 1 …
Υλικά για 6 άτομα ή ένα μεγάλο πυρέξ, 35χ25 εκ.: 350 γρ. χοιρινό σε μικρές μπουκιές 1 λουκάνικο σε μικρά …
Ριζότο με γαρίδες και κόκκινη πιπεριά, με άρωμα εσπεριδοειδών.
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1 μεγάλο κατεψυγμένο καλαμάρι (το δικό μου ζύγιζε 850 γρ.) 1 γεμάτη κ. σούπας σόδα μαγειρικής ΓΙΑ ΤΗ …
Υλικά για την γέμιση: 4 πιπεριές κόκκινες (εγώ χρησιμοποιώ φλωρίνης) 3 πιπεριές κίτρινες η κέρατο 4 μέτριες πιπεριές πράσινες …
Πίτα με χοιρινό και τραχανά, μπόλικη γραβιέρα, μυρωδικά και φυσικά σπιτικό φύλλο. Υπέροχη και χορταστική πίτα…
Καλαμαράκια και γαρίδες με πιπεριές Φλωρίνης, τσίπουρο και γραβιέρα κάνουν ένα υπέροχο και απολαυστικό σαγανάκι.
Εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή!!!