Πάστα φλώρα νηστίσιμη με σοκολατένια ζύμη!
glykesistories.blogspot.com
Υλικά 450 γρ. αλεύρι τύπου φαριναπ (κοσκινισμένο) 50 γρ σκόνην κακάο (κοσκινισμένο) 2 φλιτζάνια φυσικό χυμό πορτοκάλι Ξύσμα από 1 …
Υλικά 450 γρ. αλεύρι τύπου φαριναπ (κοσκινισμένο) 50 γρ σκόνην κακάο (κοσκινισμένο) 2 φλιτζάνια φυσικό χυμό πορτοκάλι Ξύσμα από 1 …
Μπορούμε να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε άχνη στο γλάσο, για να το κάνουμε παχύ ή αραιό – είναι καθαρά θέμα …