ΑΤΖΕΜ ΠΙΛΑΦΙ
illaboratoriodimmskg.blogspot.com
Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει “περσικό πιλάφι” και …
Το ατζέμ πιλάφ είναι αρχικά ένα από τα πολύ δημοφιλή πιάτα της τούρκικης κουζίνας. Acem pilavı σημαίνει “περσικό πιλάφι” και …
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ 350 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΡΥΖΙ ΚΑΡΟΛΙΝΑ 1 ΛΕΜΟΝΙ 1 ΚΡΕΜΜΥΔΙ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΟ 2 ΦΩΛΙΕΣ ΦΙΔΕ 4 Κ.Σ. ΒΟΥΤΥΡΟ 1 ΛΙΤΡΟ ΖΩΜΟΣ ΚΡΕΑΤΟΣ …
Υλικά συνταγής Για τα τας κεμπάμπ 1 κιλό μοσχάρι ελιά, χτένι σπάλας 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. αλεύρι 1 κ.σ. …
Υλικά (για 4 άτομα)800 γραμ. μοσχάρι για μαγειρευτό (ελιά η σπάλα) κομμένο σε μικρά κομμάτια1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο2 σκελίδες σκόρδο …
Ένα από τα ωραιότερα φαγάκια της σμυρναίικης κουζίνας!! Η πεθερά μου συνήθιζε να το κάνει με συκωτάκια, εγώ το φτιάχνω …
Υλικά 800 γρ. ψαχνό (ζητάμε κομμάτι για μαγειρευτό – π.χ. μοσχαρίσια ελιά ή σπάλα), σε μικρά κομμάτια 1 μεγάλο κρεμμύδι, …