Χοιρινό με πράσα και αυγολέμονο με γιαούρτι
Η προσθήκη γιαουρτιού στο αυγολέμονο κάνει τη σάλτσα πολύ πιο φίνα. Ο συνδυασμός πράσα-σέλινο-χοιρινό είναι κλασικός χειμωνιάτικος και συνηθίζεται σε …
Η προσθήκη γιαουρτιού στο αυγολέμονο κάνει τη σάλτσα πολύ πιο φίνα. Ο συνδυασμός πράσα-σέλινο-χοιρινό είναι κλασικός χειμωνιάτικος και συνηθίζεται σε …
Με ένα βαζάκι έτοιμο πέστο βασιλικού μεταμορφώνουμε στο πι και φι το φιλέτο κοτόπουλου. Έτοιμα τα σουβλάκια! Υλικά 6 φιλέτα από μπούτι κοτόπουλου, κομμένα …
Μια νόστιμη όσο και υγιεινή κολοκυθόσουπα.
Υλικά συνταγής 10 αυγά βρασμένα ½ ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα ½ ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο 1 κλων αράκ ι σέλινο ψιλοκομμένο …
Ο βροχερός καιρός επιβάλλει σούπα και εμείς μαγειρεύουμε μια αχνιστή γαλλική πατατόσουπα βελουτέ με γιαούρτι.Υλικά: 500 γρ. πατάτες καθαρισμένες, κομμένες …
ΚΑΡΟΤΟΣΟΥΠΑ ΒΕΛΟΥΤΕ.Εύκολη και γρήγορη!
Ήρθε λοιπόν η εποχή της κίτρινης κολοκύθας (πολλά blogs έχουν κάνει ήδη τις πρώτες τους μαγειρικές) και αυτό σημαίνει πια …