Ρεβανί !!!
ΑΦΡΑΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΡΕΒΑΝΙ!!!! Χτυπάμε 5 αυγά(σε θερμοκρασία δωματίου), με 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 5 λεπτά Προσθέτουμε,1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα …
ΑΦΡΑΤΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΡΕΒΑΝΙ!!!! Χτυπάμε 5 αυγά(σε θερμοκρασία δωματίου), με 1 φλιτζάνι τσαγιού ζάχαρη 5 λεπτά Προσθέτουμε,1 φλιτζάνι τσαγιού γάλα …
Ρεβανί…με δυο κρέμες φτιάχνουμε σήμερα για να ικανοποιήσουμε και τους πιο γλυκαντζήδες της παρέας!!!!
ΥΛΙΚΑ βούτυρο 125γρ ζάχαρη 300γρ … σιμιγδάλι ψιλο 200γρ σιμιγδάλι χοντρό 100γρ αλεύρι 300γρ γάλα 150γρ 4 αυγά 1 κ.γ. …
125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι …
Στα σιροπιαστά γλυκά τύπου ρεβανί, κάποιος θα υπέθετε ότι πετυχημένο γλυκό, είναι ένα φουσκωτό-φουσκωτό και αφράτο. Οκ. Όχι όμως για …
Το Γιαουρτίνι είναι ένα γλυκό επιδόρπιο με κυρίαρχο συστατικό του το αγνό πρόβειο γιαούρτι, αυτό με την κρούστα από πάνω, …
Το ρεβανί είναι απο τα αγαπημένα μας γλυκά στην οικογένεια, και το περίεργο είναι ότι αρέσει και σε όσους δεν …
Περιγραφή ζάχαρη 3 αυγά ξύσμα 1 μέτριου λεμονιού 2 κούπες σιμιγδάλι χοντρό 4 κ.σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 …
125 γρ. αλεύρι 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 250 γρ. βούτυρο μαλακό 200 γρ. ζάχαρη 70 γρ. ινδοκάρυδο 200 γρ. γιαούρτι …
Υλικά 220γρ αλεύρι μαλακό κοσκινισμένο 240γρ σιμιγδάλι χοντρό 240γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 250γρ ζάχαρη 200γρ ινδική καρύδα 1 κεσέ …