Πέρκα στο αλουμινόχαρτο με κρούστα παρμεζάνας
syntageskardias.blogspot.com
Τρυφερό φιλέτο ψαριού, που μπαίνει στον φούρνο με μπόλικο δεντρολίβανο, κλείνεται μέσα σε αλουμινόχαρτο, ψήνεται για μισή ωρίτσα και μοσχοβολάει …
Τρυφερό φιλέτο ψαριού, που μπαίνει στον φούρνο με μπόλικο δεντρολίβανο, κλείνεται μέσα σε αλουμινόχαρτο, ψήνεται για μισή ωρίτσα και μοσχοβολάει …
Πρόκειται για μια πανεύκολη συνταγή, που χρειάζεται ελάχιστη προετοιμασία και έχει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα. Το ξύσμα λεμονιού και ο βασιλικός …
Οι αρωματικές γαρίδες συνδυάζονται με 2 υπέροχα ντιπς, ένα με λιαστή ντομάτα και ένα με παρμεζάνα.
Η λέξη Pesto προέρχεται από το ρήμα Pestare που σημαίνει χτυπάω κάτι (μέχρι να γίνει αλοιφή ή κομματάκια, πολτοποιώ). Το …