Σαρλοτ Σοκολατας | Charlotte with Chocolate Mousse
Το Pandoro είναι ένα κλασσικό χριστουγεννιάτικο ιταλικό γλύκισμα. Πρώτη του εμφάνιση έγινε στη Βενετία αλλά η συνταγή του τελειοποιήθηκε στη …
Το Pandoro είναι ένα κλασσικό χριστουγεννιάτικο ιταλικό γλύκισμα. Πρώτη του εμφάνιση έγινε στη Βενετία αλλά η συνταγή του τελειοποιήθηκε στη …
Σήμερα γευόμαστε ένα λαχταριστό μιλφέιγ με τραγανή σφολιάτα και αφράτη κρέμα με γεύση σοκολάτα! Yλικά: 4 φύλλα σφολιάτας 1 φλιτζάνι …
Υλικά 125 γρ. βούτυρο 200 γρ. ζάχαρη άχνη 1 μικρό γάλα κακάο 1 σιδερένιο κουτί σαντιγί morfat 1 πλάκα σοκολάτα …
Επειδή ως γνωστόν είμαι λάτρης του πολύ εύκολου και συγχρόνως νόστιμου, θα σας πω πως φτιάχνω αυτά τα νόστιμα μιλφεϊγάκια. …
ΥΛΙΚΑ Για την κρέμα μπανάνας: 6 κρόκοι 270 γρ. ζάχαρη 100 γρ. κόρνφλαουρ 1 λίτρο γάλα 100 γρ. βούτυρο 5 …
Για τους λάτρεις της σοκολάτας. Και δεν είναι λίγοι!!!
Από την Εύη Παπαδοπούλου Yλικά 200 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 50 γρ. Flora με 25% βούτυρο 200 γρ. μπισκότα με δημητριακά …