Μπλανκέτ ντε Βω: μοσχάρι σε λευκή σάλτσα
caruso.gr
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Το Μπλανκέτ ντε Βω (Blanquette de Veau) είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές οικογενειακό πιάτο θαλπωρής της κλασικής Γαλλικής κουζίνας. Το πρώτο …
Το μοσχάρι κατσαρόλας είναι από τα αγαπημένα μου φαγητά και η συγκεκριμένη συνταγή είναι πολύ εύκολη και ιδανική για τον …
Υλικά 1 κατσικίσια σπάλα με το λαιμό και τα πλευρά 1 1/2 κ. πατάτες, κομμένες κυδωνάτες 6 σκ. σκόρδο 10 …
Υλικά συνταγής 1 κιλό μοσχάρι (νουά, ποντίκι, χτένι από σπάλα, ελιά) 1 μεγάλο κρεμμύδι 2 κλωνάρια σέλινο ψιλοκομμένο 2 καρότα …
Υλικά 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κιλά χοιρινό μπούτι ή σπάλα ή καρέ, κομμένο σε μερίδες Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 κρεμμύδια …