μακαρόνια με μπρόκολο και το βιαστικό τραπέζι
Το βαθυπράσινο φουντωτό λαχανικό ασπάζεται τους υδατάνθρακες, λιώνει μαζί τους και δημιουργεί τον πιο νόστιμο συνδυασμό ωραίας, ελαφριάς γεύσης και …
Το βαθυπράσινο φουντωτό λαχανικό ασπάζεται τους υδατάνθρακες, λιώνει μαζί τους και δημιουργεί τον πιο νόστιμο συνδυασμό ωραίας, ελαφριάς γεύσης και …
Η κλασσική ιταλική σάλτσα πέστο χρησιμοποιώντας μπρόκολο και σπανάκι για να τη φτιάξουμε, αντί για βασιλικό!
Μια μακαρονάδα που ακόμα και χορτοφαγική ή νηστίσιμη είναι μοναδική απόλαυση με τη γλύκα του κρεμμυδιού, το άρωμα της πιπεριάς …
Ο Ποπάυ είναι γνωστός για την αγάπη του για το σπανάκι. Σημερα λοιπόν, μας δίνει αφορμή για να εμπνευστούμε μια …
Ας μη λησμονούμε ότι πολλοί πιστεύουν πως τα σπαγγέτι γεννήθηκαν στη Κίνα και μάλιστα ήταν ο μεγάλος εξερευνητής Μάρκο Πόλο …
Είπα με να κάνουμε κάτι εύκολο σήμερα (δεν μας βγήκε και τόσο εύκολο) και είχαμε και πολλές μελιτζάνες στο ψυγείο, …
Υλικά 3/4 φλιτζ. καρύδια ξεφλουδισμένα και κομματιασμένα 1/3 φλιτζ. κουκουνάρια καβουρδισμένα (3-4 λεπτά σε μέτρια φωτιά) 1/2 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη …
Πρόκειται για μια κλασική ιταλική μακαρονάδα. Φτιάχνεται σε πάρα πολλές περιοχές της Ιταλίας, με πιο διάσημη αυτή της Γένοβας, όπου …
Το πέστο είναι ένα από τα χαρακτηριστικότερα δείγματα της ιταλικής κουζίνας. Πρόκειται για ένα είδος σάλτσας που αποτελείται από βασιλικό, …