Παρφέ με κρέμα καφέ/κακάο κ σοκολατένια γκρανόλα
Το συγκεκριμένο, όταν το έφτιαξα κ το έβαλα στο ψυγείο με σκοπό να δέσουν οι γεύσεις κ να το δοκιμάσω …
Το συγκεκριμένο, όταν το έφτιαξα κ το έβαλα στο ψυγείο με σκοπό να δέσουν οι γεύσεις κ να το δοκιμάσω …
Παγωτό, καφές και σοκολάτα. O καλύτερος συνδυασμός τους λέγεται παγωτό καφέ και παγωτό μόκα. Η κλασική γαλλική εκδοχή θέλει αυγά· …
Έχω ενθουσιαστεί με τη γεύση αυτού του παγωτού! Είναι τόσο κρεμώδες και μυρωδάτο!
Υλικά συνταγής 2 κουτιά σαντιγί εμπορίου (σε μεταλλικο δοχείο) 2 κουτιά γάλα εβαπορέ 2 κουτιά ζαχαρούχο γάλα 2 κ.σ. καφές …
Υλικά για το παγωτό μόκα: 1) 5 αυγά μέτρια κατά προτίμηση βιολογικά 2) 10 γραμμάρια στιγμιαίος …
Υλικά : 3 αυγά 160 γρ. ζάχαρη 250 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα 400 γρ. morfat 2 κ.σ. λικέρ καφέ ή 1 …
Παγωτό με έντονη γεύση και άρωμα καφέ! Δόση : 750ml Βαθμός δυσκολίας : μέτρια δύσκολο Υλικά : 250ml γάλα πλήρες …
Υλικά 1 πλάκα κουβερτούρα 1/4 φλιτζανιού δυνατό αρωματικό καφέ 2 φλιτζάνια κρέμα γάλακτος πλήρης 3/4 φλιτζάνι ζάχαρη 3 κουταλιές της …
Η ζέστη θέλει παγωτό. Ένα τέλειο επιδόρπιο για τους λάτρεις του καφέ από το βιβλίο μου Δροσερά Γλυκά.
Χρειάζεστε όρεξη, είκοσι λεπτά από το χρόνο σας συμπεριλαμβανομένου του πλυσίματος των σκευών, και χώρο στην κατάψυξη… Α! Και μερικά …
Η λέξη Semifreddo προέρχεται από την Ιταλική γλώσσα και σημαίνει μισο-κρύο, μισο-παγωμένο και αναφέρεται στα ημι-κατεψυγμένα επιδόρπια, συνήθως το παγωτό …