Ζαμπονοτυρόπιτα με ζύμη Κουρού-Απλά τέλεια !!!
Υλικά για τη ζύμη: 500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γραμμάρια γιαούρτι πλήρες στραγγιστό 180 γραμμάρια βούτυρο σε …
Υλικά για τη ζύμη: 500 γραμμάρια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 200 γραμμάρια γιαούρτι πλήρες στραγγιστό 180 γραμμάρια βούτυρο σε …
Το όνομα «ξυπόλιτη», αυτής τις πιπερόπιτας, οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει φύλλα, πάνω αλλά και κάτω, πράγμα που την …
Υλικά συνταγής 400 γρ. ανάμικτα κίτρινα τυριά χαμηλών λιπαρών τριμμένα [γκούντα, ρεγγάτο, τσένταρ] 200 γρ. λευκά μανιτάρια 1 κ.σ. ελαιόλαδο …
Για ένα στρογγυλό ταψί με διάμετρο 35cm: 500γρ φύλλο κρούστας 4 αυγά 250γρ στραγγιστό γιαούρτι 100 ml γάλα 150γρ ελαιόλαδο …
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 250 γρ. βούτυρο Lurpak 250 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 1 κ.γ. βούτυρο Lurpak (για …
Μια νόστιμη και ζουμερή πίτα!
Υλικά 2 γιαούρτια στραγγιστά (400 γρ) 2 αυγά 5 κ.σ ελαιόλαδο 4 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις (500 γρ) …
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 8 τεμάχια) ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ 1 1/2 φλ. τσ. μαλακό βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 1/2 φλ. …