Χυλός για τηγάνισμα (κουρκούτι)
faghta-giagias.blogspot.com
Ένας απλός, αλλά πάρα πολύ ωραίος χυλός με αλεύρι, μπύρα και ασπράδια αυγών, για να πανάρουμε τα ψάρια και τα …
Ένας απλός, αλλά πάρα πολύ ωραίος χυλός με αλεύρι, μπύρα και ασπράδια αυγών, για να πανάρουμε τα ψάρια και τα …
Είναι η εποχή του! Το κουνουπίδι είναι στην εποχή του. Εμείς το προτιμούμε βραστό με ελαιόλαδο και λεμόνι ή γιαχνί …
Η γεύση τους, θα σας ξαφνιάσει! Ένας πολύ ωραίος τρόπος να απολαύσετε μελιτζάνες, κολοκύθια και πιπεριές, ζουμερά και πεντανόστιμα, μέσα …