Σπαγγέτι με Σάλτσα Ψητής Πιπεριάς
υλικά 2 κουταλιές βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 350γρ ψητές πιπεριές (1 βάζο) στραγγισμένες 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1-2 αποξηραμένες καυτερές …
υλικά 2 κουταλιές βούτυρο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 350γρ ψητές πιπεριές (1 βάζο) στραγγισμένες 2-3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1-2 αποξηραμένες καυτερές …
Η Τσικνοπέμπτη κάποτε ήταν φανταστική ή τουλάχιστον έτσι έμοιαζε στα παιδικά μου μάτια! Συνηθίζαμε να το τσικνίζουμε σπίτι, ήταν η …
Υλικά 2 ποτήρια ρύζι arborio 6 ποτήρια ζωμό κοτόπουλο ζεστό 400γρ γαρίδες καθαρισμένες 1 πράσο ψιλοκομμένο 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες …
Βασική συνταγή για σκούρο ζωμό βοδινού. Τον χρησιμοποιούμε για να ενισχύσουμε την γεύση σε μαγειρευτά, σάλτσες, σούπες αλλά και σαν …
Υλικά 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 λωρίδες μπέικον n 1,5 κιλό μοσχάρι (λαιμό, χτένι ή κότσι) Αλάτι Φρεσκοτριμμένο πιπέρι 1/4 φλιτζ. …
Το Παστίτσιο είναι ένα αγαπημένο παραδοσιακό φαγητό του φούρνου της Ελληνικής Κουζίνας που γίνεται από βρασμένα μακαρόνια και κοκκινιστό κιμά …