Τουρλού-τουρλού
Πασίγνωστο φαγητό, αλλά… πολύ μπερδεμένο: γίνεται στο φούρνο ή στην κατσαρόλα; Και σε τι διαφέρει ή δεν διαφέρει από το …
Πασίγνωστο φαγητό, αλλά… πολύ μπερδεμένο: γίνεται στο φούρνο ή στην κατσαρόλα; Και σε τι διαφέρει ή δεν διαφέρει από το …
Υλικά 1-1,2 κ. μπούτι κατσικάκι 3-4 πατάτες 2 καρότα 2 ξερά κρεμμύδια 2 κολοκύθια 2 μελιτζάνες τσακώνικες ξερό κεφαλοτύρι αλμυρό …
Είναι και χρωματιστό.Αφήνουμε το φαγητό να σταθεί 20-30 λεπτά ,πριν σερβίρουμε, εκτός φούρνου.Σερβίρουμε με τυρί.Αν δεν αγαπάμε τη φέτα ρίχνουμε …
Το κλασικό μπριάμ, σιγοψημένο στο νέο μας απόκτημα τον ηλιακό φούρνο cook’n’go. Μελωμένο, καλοψημένο και μυρωδάτο!
Μια γεύση που φέρνει αναμνήσεις σε όλους μας ή σχεδόν! Μια γεύση που είναι χαραγμένη ανεξίτηλα στο ελληνικό DNA αλλά …
4 μελιτζάνες τσακώνικες 4 μέτριες πατάτες 3 κολοκυθάκια 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 σκ. σκόρδο 1 ½ κουταλάκι του γλυκού κανέλα …