Μουσακάς με φέτα, πιάτο με διαχρονική αξία
Μια γεύση που φέρνει αναμνήσεις σε όλους μας ή σχεδόν! Μια γεύση που είναι χαραγμένη ανεξίτηλα στο ελληνικό DNA αλλά …
Μια γεύση που φέρνει αναμνήσεις σε όλους μας ή σχεδόν! Μια γεύση που είναι χαραγμένη ανεξίτηλα στο ελληνικό DNA αλλά …
Καιρό έχω να γράψω παρουσιάσω κάτι με κρέας… Ίσως γιατί δεν το έχω πάντα (εγώ προσωπικά) στις πρώτες μου προτεραιότητες, …
Τσακώνικης μελιτζάνας μέρος δεύτερο σήμερα (μετά το ιμάμ μπαϊλντί κατσαρόλας που φτιάξαμε πριν μερικές μέρες) με ένα παραδοσιακό φαγητό από …
Μια εύκολη εκδοχή του μουσακά , χωρίς μπεσαμέλ και χωρίς να λερώνετε πολλά σκεύη Υλικά για ένα μεγάλο τηγάνι 400 …
Γεμιστα χωρίς ρύζι, μόνο με τα λαχανικά που χρησιμοποιούν οι Πηλιορείτες στο θρυλικό φαγητό τους: μελιτζάνες, πιπεριές, κρεμμύδι, ντομάτα. Μαζί …
Μούρλια το κυριακάτικο φαγητό που ετοιμάζει η Ντίνα Νικολάου. Κι αν σας βρίσκεται φρέσκος βασιλικός, κόψτε λίγο για το σερβίρισμα…
Εύκολη, γρήγορη και πάνω απ’ όλα νόστιμη συνταγή για κοκκινιστό τραχανά με μελιτζάνες τσακώνικες.
Υλικά 500 γραμμ. μοσχαρίσιος κιμάς (μία φορά περασμένο από τη μηχανή του κιμά)6 μικρές τσακώνικες μελιτζάνες1 κρεμμύδι τριμμένο1/2 κ.γλ. αλάτι1/2 …
Η ανάρτηση της Μάρας πριν λίγες μέρες, για μοσχαράκι στο πήλινο με έβαλε στα αίματα, γιατί είχα ένα ωραίο κομμάτι …
15 μελιτζάνες τσακώνικες ¾ μοσχαρίσιο κιμά 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 ξυλάκι κανέλα ½ κουτάκι χυμό ντομάτας αλάτι πιπέρι ½ ποτήρι …