μακαρονοσαλάτα μεσογειακή με πεταλούδες & λαχανικά
Μακαρονοσαλάτα με δύο πρόσωπα, το ίδιο δροσερά, γιορταστικά και απίστευτα νόστιμα. Χαρούμενες πεταλούδες και λαχανικά, ωμά ή ψημένα. Η πεμπτουσία …
Μακαρονοσαλάτα με δύο πρόσωπα, το ίδιο δροσερά, γιορταστικά και απίστευτα νόστιμα. Χαρούμενες πεταλούδες και λαχανικά, ωμά ή ψημένα. Η πεμπτουσία …
Οι περιοχές γύρω από την Κοζάνη φημίζονται για τα λουκάνικα με μείγμα χοιρινού και μοσχαρίσιου κιμά, με πολλά καρυκεύματα. Χρησιμοποιήστε …
Υλικά για την σπιτική σφολιάτα 150 με 200 γραμ Μαργαρίνη « Άριστον» 650 γρ. περίπου αλεύρι σκληρό (κίτρινο από τον …
Κάθε παραδοσιακή νοικοκυρά της Ηπείρου ξέρει να «απλώνει» τραχανά, γλυκό ή αλμυρό. Ο τραχανάς φτιάχνεται το καλοκαίρι με αγνά, φρέσκα …
Οι τυροκόμοι της Καστοριάς φημίζονται για τη φέτα, το κασέρι, το κεφαλοτύρι, την κεφαλογραβιέρα και το κατσικίσιο τυρί τους. Φανταστείτε …
Οι ελληνικές πίτες ξεχωρίζουν, όχι μόνο για τη γεύση και το κριτσανιστό τους φύλλο, αλλά και για τα ιδιαίτερα σχήματα …
Μια από τις πιο αγαπημένες συνταγές για αλμυρά κεκάκια είναι αυτά με τα μακαρόνια και τα ανάμεικτα τυριά. Είναι μια …
1 φλ. κινόα 1 αβγό 1 ασπράδι αβγού (για μαρέγκα) 1 πιπεριά κόκκινη 1 καρότο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια 6 κ.σ. …
Νόστιμη σπανακοτυρόπιτα με δικό σας φύλλο! Για το φύλλο 400 γραμμάρια αλεύρι γ.ό.χ. 100 γραμμάρια αλεύρι ολικής αλέσεως 1 κ.γ. …
Οι φακές έγιναν δροσερή σαλάτα, με τυρί φέτα και ντοματίνια. Υλικά: 225 γρ. φακές 1800 ml νερό 5 …