Σος παρμεζάνας Αλφρέντο – Alfredo sauce (για μακαροναδες)
Συστατικά: 150 γρ. βούτυρο220 γρ. τυρί κρέμαΣκόρδο σε σκόνη500 ml γάλα200 γρ. τριμμένη παρμεζάναΦρέσκο αλεσμένο πιπέρι
Συστατικά: 150 γρ. βούτυρο220 γρ. τυρί κρέμαΣκόρδο σε σκόνη500 ml γάλα200 γρ. τριμμένη παρμεζάναΦρέσκο αλεσμένο πιπέρι
Συνοδέψτε το κρέας σας με νόστιμες σαλτσούλες!Σάλτσα μπάρμπεκιου 2 φλιτζάνια κέτσαπ ½φλιτζάνι ουίσκι 2 κουτ. σούπας σόγια σος 3 κουτ. σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 σκελίδα …
Η συνταγή για τη σάλτσα αυτή, είναι η επικρατέστερη που σερβίρεται στην Ελλάδα με το όνομα καρμπονάρα. Η αυθεντική ιταλική …
Θυμάστε τα τριπλά μπριοσάκια με πατάτα και τσένταρ που είχα φτιάξει τις προάλλες??Τα είχαμε συνοδεύσει με το ντιπ με τυριά …
Ο μυρωδάτος βασιλικός σε μια σάλτσα γευστική! Υλικά Βασιλικός φρέσκος – 3 φλυτζάνια του τσαγιού Σκόρδο – 3 σκελίδες Κουκουνάρι …
Υλικά: 1 κ.γλ.ελαιόλαδο 4-4 φέτες σκόρδο ψιλοκομμένο 1/4 κ.γλ. αλάτι 170 γραμμάρια σπανάκι 1/2 κούπας φύλλα βασιλικού 1/3 τις κούπας …