Ντοματόπιτα με τυρένιο φύλλο μυρωδικών
argiro.gr
Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. γιαούρτι 50 …
Για τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 200 γρ. γιαούρτι 50 …
Υλικά για ταρτιέρα 25 εκ.: Για τη βάση: 250 γρ. αλεύρι 130 γρ. μαργαρίνη 1 κ.σ. ζάχαρη άχνη 1/2 κ.γλ. …
Να σας πω την αλήθεια τις πιτούλες αυτές τις έκανα σκεφτόμενη τα ποντιακά περέκ με κιμά. Δεν έχουν καμία σχέση …
Ζύμη: 350 γρ. αλεύρι, κοσκινισμένο 1/2 κουταλάκι τσαγιού αλάτι 155 γρ. βούτυρο,παγωμένο σε κομμάτια 80 ml. παγωμένο νερό 185 γρ. …
ΥΛΙΚΑ μισο κιλο αλευρι για ολες τις χρησεις 1νωπη μαγια 2κουταλια γλυκου ζαχαρη 1μιση κουπα χλιαρο νερο 3κουταλιες ελαιολαδο ΓΙΑ …