Ψητή κόκκινη κολοκύθα σε κονσέρβα
www.tastefull.gr
Η κόκκινη κολοκύθα σε κονσέρβα είναι ο ιδανικός τρόπος να κρατάς διαθέσιμη τη γλύκα αυτού του υλικού, για άμεση χρήση …
Η κόκκινη κολοκύθα σε κονσέρβα είναι ο ιδανικός τρόπος να κρατάς διαθέσιμη τη γλύκα αυτού του υλικού, για άμεση χρήση …
Υλικά: 3 κουταλάκια φασκόμηλο αποξηραμένο και τριμμένο 1 κουταλάκι ξερό θυμάρι τριμμένο 1 κουταλάκι ξερή μαντζουράνα τριμμένη 4 πρέζες πιπέρι …
Το αλάτι αυτό είναι πολύ αρωματικό, το βάζουμε σε Πατάτες ψητές, κρέας,