Εκμέκ με Κρέμα Σοκολάτας
www.sintagesgiagias.gr
Υλικά 250 γραμμάρια κανταΐφι βούτυρο λίγα ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης για το σιρόπι 3 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη…
Υλικά 250 γραμμάρια κανταΐφι βούτυρο λίγα ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης για το σιρόπι 3 φλιτζάνια του τσαγιού ζάχαρη…
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό ,400 γρ. μπισκότα τύπου digestive 200 γρ. μαργαρίνη Βιτάμ 250 γρ. φυτική σαντιγύ Μorfat Creamy …
Υλικά: (για ένα ορθογώνιο τάπερ και 4 κουπάκια στρόγγυλα) – 250 γραμμάρια κανταΐφι – βούτυρο – λίγα ψιλοκομμένα φιστίκια Αιγίνης …