Ροξάκια
www.funkycook.gr
Ο θεσσαλονικιός Μπακιρτζής απ’τους Χειμερινούς Κολυμβητές έλεγε πως Ροξ αποκαλούσαν τους φαλακρούς καθηγητές τους γιατί τους θύμιζαν το γλυκάκι, επίσης …
Η ίδια, γνωστή, απλοϊκή αλλά και τόσο νόστιμη γεύση!! Με το σιρόπι, ελαφρά δεμένο, τόσο όσο χρειάζεται για να ρέει …
Υλικά συνταγής για το μπακλαβά 12 φύλλα κρούστας εμπορίου 3 κ.σ. βούτυρο ανάλατο, λιωμένο 2 φλιτζ. καρύδια ψίχα 3 κ.σ. …