ΡΑΒΑΝΙ
ΕΝΑ ΑΦΡΑΤΟ ΜΥΡΩΔΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΚΥΡΙΑΤΙΚΟ ΓΛΥΚΟ! ΥΛΙΚΑ: 1 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙ ΨΙΛΟ 1 ΦΛΙΤΖΑΝΙ ΤΟΥ ΤΣΑΓΙΟΥ ΖΑΧΑΡΗ 1 …
Υλικά Για το σιρόπι Ζάχαρη 3 ποτήρια νερού Νερό 2 ποτήρια Λεμόνι 1 το ξύσμα και τον χυμό του Για …
Ένα απ’ τα πιο λατρεμένα μου γλυκά, χειμώνα – καλοκαίρι. Νοστιμότατο και με πάρα πολύ πλούσια γεύση.Φτιάξτε το και χαρείτε …
250 γρ φύλλο κανταΐφι 100 γρ. λιωμένο βούτυρο 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης ψίχα χοντροκομμένα 600 γρ. κρύα κρεμα γάλακτος 35% …
Για την κρέμα: 700γρ.γάλα 300γρ.κρεμα γαλακτος 200γρ.σιμιγδάλι ψιλο 180γρ.ζάχαρη 2 βανίλιες 4αυγά +2 κροκους …
Φωλιές με φύλλο κρούστας, σιροπιαστές και γεμιστές με τριμμένο αμύγδαλο. Πολύ εντυπωσιακές και πολύ νόστιμες!
Υλικά : Για το κανταΐφι 500 γρ. φύλλο για κανταΐφι 200. γρ. βούτυρο λιωμένο Για την κρέμα 700 γρ. γάλα …
Κυριακάτικο, διαχρονικό γλυκό σήμερα σε μια αυτοσχέδια εκδοχή που την έκανα διατηρώντας επιφυλάξεις αλλά τελικά μου προέκυψε υπέροχη! Πώς θα …
Αυτή η συνταγή είναι της μαμάς μου, και ο χρόνος μαζί με τα τραπέζια με φίλους οικογενειακούς, έχουν δείξει ότι …
Υλικά: 500γρ φύλλο κρούστας 1 λίτρο γάλα (μείον ένα φλυτζάνι) 1,5 φλ ζάχαρη 1 φλ σιμιγδάλι ψιλό 5 αυγά 3 …
Γαλακτομπούρεκο Μακεδονικό ΑπόΠάντα νόστιμο…σε όλες τις εκδοχές του…Γιαούρτι στραγγιστό – 1 τεμ.Αυγά – 5 τεμ.Φύλλο κρούστας – 1 πακέτο Ζάχαρη …
Λαχταριστό εκμέκ κανταΐφι με συνταγή κατευθείαν από την Πόλη!…
Ένα αφράτο γαλακτομπούρεκο από τον Β. Καλίδη. Υλικά 1&1/2 λίτρο γάλα. 1 πακέτο λεπτό φύλλο. 200 γραμμάρια βούτυρο φρέσκο λιωμένο. …
Αφράτο και γευστικό,το πιο ωραίο γλυκό με ινδοκάρυδο που έχω δοκιμάσει…