Κόλλυβα 2ος τρόπος
Αυτός ο τρόπος είναι πιο εύκολος από τον προηγούμενο που είχα δημοσιεύσει. Εκτός από το σιτάρι και τη ζάχαρη τα …
Αυτός ο τρόπος είναι πιο εύκολος από τον προηγούμενο που είχα δημοσιεύσει. Εκτός από το σιτάρι και τη ζάχαρη τα …
Υλικά Για τα τρουφάκια: 2 φλιτζάνια τσαγιού ινδοκάρυδο 2 φλιτζάνια τσαγιού τριμμένη φρυγανιά 1/2 φλιτζάνι τσαγιού αμύγδαλο (ξεφλουδισμένο και ψιλοκομμένο) …
Υλικά Αμύγδαλα ασπρισμένα 2 φλυτζάνια του τσαγιού Ινδική καρύδα 2 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού Φρυγανιά τριμμένη 2 1/2 φλυτζάνια του …
Υλικά Για το σιρόπι . Ζάχαρη 1 κιλό Νερό 5 ποτήρια Λεμόνι 2 κουταλιές σούπας Για την κρέμα Γάλα 4 …
Υλικά: – 2 πακέτα μπισκότα πτι-μπερ – 1 φλιτζάνι καρύδια ψιλοκομμένα – 200 γραμμάρια μαλακή μαργαρίνη – 3/4 φλιτζανιού ζάχαρη …
Η συνταγή φαίνεται λίγο μακάβρια αλλά καλό είναι να γνωρίζει ο κόσμος πως γίνονται τα σωστά κόλλυβα. Προς ανάμνηση των …